Litt om oss


Vi er en familie 4 som består av mor Jane, far Ketil og to gutter Daniel på 22 (som har flyttet ut i egen leilighet) og Marcus på 18. Samt våre tre hunder Tara, Mira og Pia. 

Vi bor i en enebolig i Aurskog med stor og fin inngjerdet hage. I nærmiljøet har vi skogen og mange fine tur stier. Vi er ute og går tur med våre hunder flere timer hver dag. 

Vi kjøpte vår første Havanais Tara januar 2014 hos en oppdretter fra Sverige, etter å ha lest om denne rasen i flere år. Vi har hatt flere andre hunderaser og valget for Havanais kom pga at de er kjent for å være allergivennlige, samt at de ikke røyter, lærer lett og har en veldig fin personlighet. 

Vi har helt forelsket oss i denne rasen.

Når vi bestemte oss for å ha et valpekull på Tara, så begynte vi med utstilling dette var noe vi syntes var en fin hobby og har fortsatt med dette. Vi har møtt mange mennesker og fått mange nye venner i utstillings miljøet. Vi stiller våre hunder i utstilling for å se om de er rasetypisk med tanke på oppdrett. 

Vi øyelyser, tar patella test og hjerteundersøker våre avels dyr. Dette for at vi ønsker å bruke friske hunder i vår avel. 

Lurer du på hvor din havanais er, bare se ned, de er som regel rett ved siden av deg. Følger deg gjerne overalt.

Vi er medlem av NKK og Norsk Bichon Havanais klubb. Les mer om raser på www.nbhk.info

Vårt kennelnavn Silkehavana ble godkjent i 2017.

 

Ta kontakt med oss

E-post: jane.aune@hotmail.com
tlf: 99127435